isolering-stockholm

Lösullisolering

Isolering finns i alla väggar, golv och på vinden i en bostad. Det är så värmen lyckas hålla sig kvar. Märker du att det ofta är kallt hemma och att du behöver höja värmen, är det ett tecken på att du måste kontrollera din isolering i Stockholm.

Stor efterfrågan på isoleringsmaterial

Idag är lösullsisolering en metod som efterfrågas mer och mer bland både privatpersoner och byggföretag. Vi är experter när det kommer till lösullsisolering och hjälper dig fylla väggar, tak och bjälklag med detta material.

När vi är ute på uppdrag för isolering i Stockholm använder vi moderna verktyg och redskap som effektiviserar arbetet. Vi använder en spruta som är väldigt rolig och effektiv att jobba med, där vi sprutar in isoleringsmaterialet mellan reglarna för ett jämnt resultat.

Detta kommer eliminera all risk för läckage i skarvar, reglar, fönster och dörrar. Vi grundar alltid arbetet med att sätta upp en vinduk på utsidan och en ångbroms på insidan. Detta arbete tar endast några timmar, vilket blir effektivt för dig.

Jämnt och tjockt resultat

Våra medarbetare har lång erfarenhet av isolering i Stockholm och vet hur man ska hantera lösullsisolering för bästa resultat. Det här materialet passar väldigt bra när man isolerar vinden, men funkar såklart när man även isolerar väggar och isolerar taket. Isoleringen fördelas jämnt och tätt med ett tjockt lager som håller värmen och minimerar risken för läckage.

Isolering med ROT-avdrag

När det är dags att isolera hemma eller om en nyproduktion ska isoleras är du välkommen att kontakta oss för mer information. Våra medarbetare står alltid redo att hjälpa dig när det kommer till lösullsisolering och vi erbjuder dig ett bra pris för våra tjänster.

  • Som privatperson kan du även använda det förmånliga ROT-avdraget för en prisvärd tjänst.
Isolera hemmet med en lösullsisolering som är både prisvärd och ger ett bra resultat. Vi hjälper dig snabbt och effektivt på endast några timmar.