isolering-stockholm

Tilläggsisolering

Med en isolering i Stockholm håller du bostaden varm under hela året. Om du har en villa som är dåligt isolerad och därmed inte håller värmen lika bra kan vi hjälpa dig med en tilläggsisolering till ett bra pris.

Förbättra isoleringen på din vind

Med vår expertis inom isolering kan vi utföra en noggrann tilläggsisolering på din vind där vi garanterar att värmen håller sig kvar i bostaden. Värmen stiger upp mot taket, där vi lägger in en isolering i en så kallad mössa som ser till att värmen inte försvinner.

Tilläggsisoleringen fungerar som ett extra hinder för att bevara så mycket värme som möjligt. På sikt kommer detta sänka dina energikostnader då du inte behöver öka värmeförbrukningen på grund av dålig isolering.

Arbete med kvalitetsfokus

När vi arbetar med isolering i Stockholm och specifikt tilläggsisolering, ser vi till att välja rätt isoleringsmaterial för din vind. Då vi fyller på redan befintlig isolering är det viktigt att man använder samma material för att olika egenskaperna inte ska krocka med varandra.

Vissa isoleringsmaterial är extra täta, minimerar fukt och håller värmen olika mycket beroende på vad som passar dig. Vi väljer alltid material av högsta kvalitet och arbetar med noggrannhet.

Miljöanpassad isolering

En vanlig tilläggsisolering vi arbetar med, och som är en stor favorit bland våra kunder, är cellulosaisolering. Den här isoleringen passar utmärkt för att fylla på en dåligt isolerad vind. Den minimerar mängden fukt som samlas på vinden och man slipper även den kondens som bildas när den varma luften kolliderar med den kalla. För dig som vill ha en miljöanpassad isolering i Stockholm är detta alternativet bra för dig!

När vi monterar tilläggsisolering gör vi det alltid i två lager för att det inte ska uppstå några köldbryggor. Vi tar försiktigt ner allt snickeri som kan finnas i vägen och monterar sedan tillbaka allt igen efter avslutat arbete.

Tilläggsisolering med ROT-avdrag

Du ska inte behöva gå fullt påklädd hemma för att hålla dig varm eller behöva höja värmen så att energikostnaderna går upp. Anlita professionella hantverkare för isolering i Stockholm, så sköter vi tilläggsisoleringen åt dig!

Kontakta oss om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din isolering och vad vårt pris är för tilläggsisolering. Som privatperson kan du anlita oss med det förmånliga ROT-avdraget för en extra prisvärd isolering i Stockholm.

Fryser du hemma är det ett tecken på att din vind är dåligt isolerad och behöver tilläggsisolering. Bra pris och bra service!